Puheenjohtaja

Sote ammattiosaston puheenjohtaja Tuija Hakkarainen p. 050 592 5663 tuija.hakkarainen(at)hel.fi ja
varapuheenjohtaja Ilkka Konola p. 050 522 6725 ilkka.konola(at)hel.fi

Olen Tuija Hakkarainen ja toimin Sote ammattiosaston uutena puheenjohtajana. Vanha konkari ja puheenjohtaja, Ilkka Konola, jatkaa vakaasti ammattiosaston toiminnassa varapuheenjohtajana. Olen kiitollinen että hän auttaa minua tässä uudessa pestissä, ja apua saan tietysti myös pääluottamusmies Sari Kuoskulta.  Me kolme  muodostamme ammattiosastomme työvaliokunnan ja organisoimme johtokunnan työskentelyä. Hyvin hoidetun ammattiosaston kuskin paikalle on hyvä hypätä!

Olen työskennellyt yli kolme vuosikymmentä Helsingin kaupungilla, viimeisimmät neljä vuotta päätoimisena työsuojeluvaltuutettuna ja jatkan vielä neljä seuraavaa vuotta samassa pestissä. Perusammatiltani olen koulutuskoordinaattori. Työhistoriaani mahtuu monta tarinaa ja paljon kohtaamisia, mitähän kaikkea vielä edessä onkaan.

Tavoitteenani on kehittää ammattiosastomme toimintaa ja tähän tietysti pandemiatilanne aiheuttaa omat haasteensa. Johtokunnan on kokoonnuttava teamsin välityksellä ja  tärkeät face-to-face -kohtaamiset jäävät lähes olemattomiin. Myöskin jäsentapahtumien järjestämisessä on käytettävä luovuutta kun joudumme ottamaan tarkasti huomioon terveysturvallisuuden.  Uskon siihen, että hyvällä yhteistyöllä taklaamme esteitä kehityksen tieltä ja löydämme polun kehittyväksi ammattiosastoksi, sellaiseksi jonka jäsenenä on hyvä olla ja johon myös halutaan liittyä. Edunvalvonta toimii hyvin etäaikanakin, siitä pitävät huolta luottamusmiehemme pääluottis Sarin johdolla.

Tästä on hyvä lähteä kohti vuotta 2022 mitä se sitten mukanaan tuokaan.  Ja kun näet minut mennä viuhtovan jossakin niin nappaa hihasta kiinni ja kerro olevasi ammattiosastomme jäsen. Mikä olisikaan parempaa kun saada tavata kaikki jäsenemme!

Terveisin Tuija

P.S. Olisin laittanut tähän tekstin alkuun pienemmän kuvan itsestäni jos olisin osannut. Yksi ammattiosastomme tavoite on saada nämä nettisivumme paremmiksi ja sitä tässä nyt sitten kovasti opetellaan. Vinkkejä saa laittaa vaikka minulle, mitä mielestäsi näiltä meidän sivuilta pitäisi löytyä. Ja jos sinulla on jotain kivoja kuvia mitä haluaisi näyttää jäsenillemme, lähetä niitä minulle, lisään niitä sitten sivujemme Kuvat-osioon. Kuvat voivat liittyä vaikka työhösi, tai jos olet napannut jonkun upean luontokuvan tai lemmikkisi tahtoo kuvansa nettiin, niin lähetä mulle vaan.