Ajankohtaista

VUOSI 2019

 

Stansvikin kesäkodin vuoden 2019 aikataulut ovat vielä auki, mutta lauantaina 18.5 vietetään yhdistyksemme 100-vuotisjuhlia perhetapahtumana ja toinen juhla on pelkästään jäsenille on lauantaina 7.9.

 

 

 

VUOSI 2018

 

Sunnuntai 16.9. päättäjäiset klo 14.00 alkaen. Tarjolla kahvia ja pullaa.

 

Lauantai 6.10. perinteiset talkoot klo 11.00-16.00. Tarjolla keittolounas.

Naisten sauna klo 13.00-15.00

Miesten sauna klo 15.00-17.00

 

 

11.7. ravintolassa on heinärieha, liput 5€

vkolla 29 perinteiset Stasvik-Open tenniskisat

25.7. lasten olympialaiset

 

 

5.5. VENETALKOOT KLO 10.00

5.5. KEVÄTTALKOOT KLO 11.00

- Huom. normaalisti talkoosaunat!

 

3.6. AVAJAISET KLO 14.00

 

Stansvikin kesäkodin ensi kesä saattaa  jäädä pitkän ja komean historian aikana isojen muutosten kesäksi. Tällähetkellä ei vielä tiedetä onko Koirasaarentien ja Lahdensivun talot meidän vuokrauskäytössä vai ei. Tämän asian osalta viestitään heti tarkemmin näillä sivuillakin, kunhan tiedämme varmasti miten asiat ovat.

Muutoin ns. kartanon puolen toiminta jatkuu entisellään kuten myös muut kesän perinteet. Hakemuslomake kesäasumiseen ilmestyy seuraavan tiedotteemme välissä helmikuussa ja se löytyy myös näiltä nettisivuilta kuten myöskin hinnastomme.

Kartanon alueella on raivattu puutarhaa ja sieltä on vapautunut palstoja kasvimaa-asioista kiinnostuneille.

Seuratkaa näitä ja muita sivujamme, niin pysytte "kartalla" missä kulloinkin mennään. Kesä lähestyy pikapikaa, vaikka juuri nyt ei siltä näytäkään.

HAKUAIKA VIIKKOVUOKRAUKSEEN ON MENOSSA - KANNATTAA HAKEA - TILAA ON VIELÄ !!

SAMOIN VENE- JA KASVIMAAPAIKKOJA ON JÄLJELLÄ !!

 

VUOSI 2017

 

Kesäkausi 2017 Stansvikissa on päättynyt!

Neuvottelut vuonna 2018 käytössä olevista tiloista ovat vielä kesken ja kesän 2018 tilanne selvinnee kevään kuluessa. Jokatapauksessa mökkikylät ja Stansvikin kartanon alue on edelleen käytössämme, mutta niin Lahdensivun puoli kokonaisuudessaan kuin Kaivoshuvila ja Alppimaja ovat neuvottelujen kohteena.

Seuraa  liiton lehden välissä ilmestyvää "Jyty Metropoli tiedottaa"- tiedotetta kevään kuluessa! Ilmoittautumisaika vuokrahuoneisiin saattaa myöhentyä perinteisestä maaliskuusta.

Talkoot

Syystalkoot pidettiin lauantaina 7.10.2017 yhtä aikaa laituritalkoiden kanssa. Mukana oli kuutisenkymmmentä aktiivia!

Stansvikin ravintola

Tältä kaudelta ravintola on päättänyt lounas- ja brunssiruokailunsa. Yksityistilaisuuksia järjestetään ja niistä voi olla yhteydessä suoraan ravintolaan. Ensi keväänäkin Stansvikin ravintola avautuu taas pääsiäisen aikoihin ensin pääsiäisbrunsseihin ja sitten taas lounasruokailuunkin.