Hallitus 2018

Kuvassa vasemmalta järjestyksessä Kaisa Soininen, Jussi Ruokonen, Niina Karonen, Heidi Korpela, Kaarina Salminen, Eeva Laine, Liisa Paavola, Arja Eloranta, Eeva Vaittinen-Korkala, Merja Liespalo, Seppo Ilvonen, Arja Hellstén, Maija Laitila, Kirsi Jaakkola ja Heidi Kontturi. Kuvasta puuttuvat Sari Nieminen ja Ilkka Konola.

Jussi Ruokonen, puheenjohtaja
jussi.ruokonen(at)hel.fi | 050 324 2340

Varsinaiset jäsenet                                                       Varajäsenet

Kaisa Soininen (KASKO), I varapuheenjohtaja           Pirjo Meriläinen (KASKO)
kaisa.soininen(at)hel.fi                                                     pirjo.merilainen(at)hel.fi

Heidi Korpela (VANTAA), II varapuheenjohtaja          Sari Luostarinen (VANTAA)
heidi.korpela(at)vantaa.fi                                                 sari.luostarinen(at)vantaa.fi

Arja Eloranta (KUVA)                                                     Antti Pajala (KUVA)
arja.eloranta(at)hel.fi                                                antti.pajala(at)hel.fi

Arja Hellstén (KYMPPI)                                                  Nina Huovilainen (KYMPPI)
arja.hellsten(at)hel.fi                                                         nina.huovilainen(at)hel.fi

Seppo Ilvonen (KYMPPI)                                               Marja Juppi (KYMPPI)
seppo.ilvonen(at)hel.fi                                                      marja.juppi(at)hel.fi

Kirsi Jaakkola (KASKO)                                          Pihla Alava (KASKO)
kirsi.jaakkola(at)hel.fi                                                        pihla.alava(at)hel.fi

Ilkka Konola (SOTE)                                                       Helena Krouvi (SOTE)
ilkka.konola(at)hel.fi                                                          helena.krouvi(at)hel.fi

Eeva Laine (SOTE)                                                          Katariina Ilves (SOTE)
eeva.marjatta.laine(at)hel.fi                                               katariina.ilves(at)hel.fi

Maija Laitila (SOTE)                                                         Tuija Hakkarainen (SOTE)
maija.laitila(at)hel.fi                                                            tuija.hakkarainen(at)hel.fi

Merja Liespalo (HelKo)                                                    Tarja Rynö (HelKo)
merja.liespalo(at)palmia.fi                                                  tarja.ryno(at)helen.fi

Sari Nieminen (HeSYLi)                                                   Airi Vahvaselkä (HeSYLi)
sari.nieminen(at)hsy.fi                                                        airi.vahvaselka(at)hsy.fi

Kaarina Salminen (HAL)                                                  Sirpa Malin (HAL)
kaarina.salminen(at)hel.fi                                                   sirpa.malin(at)hel.fi

Eeva Vaittinen-Korkala (HUS)                                         Anne Vartio (HUS)
eeva.vaittinen-korkala(at)hus.fi                                          anne.vartio(at)hus.fi

Lisäksi hallituksen työskentelyyn osallistuvat valtuuston puheenjohtaja Liisa Paavola ja nuorisovastaava Heidi Kontturi. Sihteerinä toimii Niina Karonen.