Hallitus 2021

Kaisa Soininen, puheenjohtaja
kaisa.soininen(at)hel.fi | 050 324 2340

Varsinaiset jäsenet                                            Varajäsenet

Päivi Bragge (YKSI)                                                      Päivi Kari (YKSI)
paivi.bragge(at)seurakuntaopisto.fi                                paivi.kari(at)metropolia.fi

Arja Eloranta (KUVA)                                                    Antti Pajala (KUVA)
arja.eloranta(at)hel.fi                                                      antti.pajala(at)hel.fi

Tuija Hakkarainen (SOTE)                                           Eeva Laine (SOTE)
tuija.hakkarainen(at)hel.fi                                               eeva.marjatta.laine(at)hel.fi

Arja Hellstén (KYMPPI)                                                Tiina Mälkiä (KYMPPI)
arja.hellsten(at)hel.fi                                                       tiina.malkia(at)hel.fi

Sari Hovinmaa (HUS)                                                   Tuuli Urpela (HUS)
sari.hovinmaa(at)hus.fi                                                   tuuli.urpela(at)hus.fi

Maija Isola (KASKO)                                                    Mona Aho (KASKO)
maija.isola(at)hel.fi                                                         mona.aho(at)hel.fi

Kirsi Jaakkola (KASKO)                                              Sari Irmasto (KASKO)
kirsi.jaakkola(at)hel.fi                                                     sari.irmasto(at)hel.fi

Heidi Korpela (VANTAA)                                              Paula Mesiniemi (VANTAA)
heidi.korpela(at)vantaa.fi

Olli-Pekka Kulju (YKSI)                                                Henna Sotkasiira (YKSI)
olli-pekka.kulju(at)pelastakaalapset.fi

​Sari Kuosku (SOTE)                                                     Roope Tommila (SOTE)
sari.kuosku(at)hel.fi                                                        roope.tommila(at)hel.fi

Merja Liespalo (HELKO)                                              Mirjami Vuori (HELKO)
merja.liespalo(at)palmia.fi                                              mirjami.vuori(at)ruokavirasto.fi

Päivi Moilanen (HUS)                                                   Annukka Satukangas (HUS)
paivi.a.moilanen(at)hus.fi                                               annukka.satukangas(at)hus.fi

Kaarina Salminen (HAL)                                              Marja Juppi (HAL)
kaarina.salminen(at)hel.fi                                               marja.juppi(at)hel.fi

Airi Vahvaselkä (HELKO)                                             Merja Huotari (HELKO)
airi.vahvaselka(at)hsy.fi                                                  merja.huotari(at)hsy.fi

Lisäksi hallituksen työskentelyyn osallistuvat yhdistyksen valtuuston puheenjohtaja Ilkka Konola, nuorisovastaava Jaakko Perttunen ja talousasiantuntija Leea Järvinen. Sihteerinä toimii Niina Toivonen.