Hallitus 2023

Varsinaiset jäsenet                                      Varajäsenet

I varapuheenjohtaja

II varapuheenjohtaja

Päivi Bragge (YKSI)                                                Päivi Kari (YKSI)
paivi.bragge(at)step.fi                                                paivi.kari(at)metropolia.fi

Arja Eloranta (KUVA)                                             Kalle Kivinen (KUVA)
arja.eloranta(at)hel.fi                                               kalle.kivinen(at)hel.fi

Tuija Hakkarainen (SOTEPE)                                 Eeva Laine (SOTEPE)
tuija.hakkarainen(at)hel.fi                                          eeva.marjatta.laine(at)hel.fi

Sari Irmasto (KASKO)                                            Mona Aho (KASKO)
                                                                                     mona.aho(at)hel.fi

Kirsi Jaakkola (KASKO)                                           Heidi Suvinen (KASKO)
kirsi.jaakkola(at)hel.fi                                                 heidi.suvinen(at)hel.fi

Sari Kuosku (SOTEPE)                                            Roope Tommila (SOTEPE)
sari.kuosku(at)hel.fi                                                     roope.tommila(at)hel.fi

Mikko Lehtonen (HAL)                                           Maija Ruotsalainen (HAL)
mikko.pm.lehtonen(at)hel.fi                                      maija.ruotsalainen(at)hel.fi

Merja Liespalo, (HELKO)                                        Mirjami Vuori (HELKO)
merja.liespalo(at)palmia.fi                                         mirjami.vuori(at)gmail.com

Sari Nieminen (HELKO)                                          Pasi Niinikoski (HELKO)
sari.nieminen(at)hsy.fi                                                pasi.niinikoski(at)hsl.fi

Toni Ohvo (HUS)                                                     Anne Vartio (HUS)
toni.ohvo(at)hus.fi                                                       anne.vartio(at)hus.fi

Jaakko Perttunen (VANTAA)                                 Arja Karppinen (VANTAA)
jaakko.o.perttunen(at)vantaa.fi                                 arja.karppinen(at)vantaa.fi

Niina Pietilä (YKSI)                                                 Henna Sotkasiira (YKSI)
niina.pietila(at)hotmail.com

Johanna Puska (KYMPPI)                                       Liisa Puumalainen (KYMPPI)
johanna.puska(at)hel.fi

Tuuli Urpela (HUS)                                                 Eeva Vaittinen-Korkala (HUS)
tuuli.urpela(at)hus.fi                                                   eeva.vaittinen-korkala(at)hus.fi

- - - -

Lisäksi hallituksen työskentelyyn osallistuvat yhdistyksen valtuuston puheenjohtaja Ilkka Konola, nuorisovastaava Eemil Heimo ja jäsenpalvelusihteeri Niina Toivonen, joka toimii sihteerinä.

Kaisa Soininen
Päivi Bragge