Koulutus

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on monia mahdollisuuksia osallistua koulutukseen ja itsesi kehittämiseen.

Koulutusta järjestävät oma yhdistys, ammattiosasto, Jytyn Etelä-Suomen aluetoimisto tai Ammattiliitto Jyty.

Koulutusta järjestetään niin edunvalvonta-asioissa kuin muussa yhdistystoiminnassa. Lisäksi koulutustarjontaan on tullut mukaan entistä enemmän ammatilliset koulutukset sekä jaksamiseen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat.


Koulutuksista tiedotetaan Jyty-lehdessä sekä sen liitteenä olevassa Jyty Metropoli ry:n jäsentiedotteessa ja erillisillä tiedotteilla.

Tiedustele ao. tilaisuuksia omasta ammattiosastostasi ja/tai yhdistyksen toimistosta ja ne löytyvät myös näiltä sivuilta ajankohtaista osiosta.
 

Omavastuut:
 

1. Viikonloppukurssit
 

Osallistujille ilmainen yhdistyksen kustantama kurssipaketti, mutta jokainen osallistuja maksaa omat matkakulut. Näitä ovat viikonloppukurssit esim. työhyvinvointipäivät, Jytyn yhdistyspäivät, Yhdistystoiminnan perus- ja jatkokurssit.

Poikkeuksena tästä säännöstä ovat liiton järjestämät kaksipäiväiset ammatilliset opintopäivät, joissa liitto vastaa matkakustannuksista ja veloittaa kurssimaksut yhdistyksiltä. Näissä tapauksissa yhdistys veloittaa osallistujilta 50€ omavastuuosuuden. Huom. jos et yövy koulutuksessa ei omavastuuta ole ollenkaan!
 

2. Virkistysviikonloput
 

Liiton järjestämissä virkistysviikonlopuissa omavastuu osallistujille 100€, loput kulut maksaa yhdistys. Näihin tapahtumiin yhdistys asettaa ilmoittautumiskaton sponsoroinnin saannille.

 

3. Yhdistyksen omat jäsentilaisuudet ja -tapahtumat


Yhdistyksen hallitus käsittelee tapahtumakohtaisesti kustannusten jakautumisesta, omavastuista yms.

 

 

Tarkista ajankohtaiset koulutukset Jytyn koulutuskalenterista.