Koulutus

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on monia mahdollisuuksia osallistua koulutukseen ja itsesi kehittämiseen.

Koulutusta järjestävät oma yhdistys, ammattiosasto, Jytyn Etelä-Suomen aluetoimisto tai Ammattiliitto Jyty.

Koulutusta järjestetään niin edunvalvonta-asioissa kuin muussa yhdistystoiminnassa. Lisäksi koulutustarjontaan on tullut mukaan entistä enemmän ammatilliset koulutukset sekä jaksamiseen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat.


Ammattiliittto Jytyn koulutuksista tiedotetaan Jyty-lehdessä, kotisivuilla ja jäsentiedotteissa. Jyty Metropolin omista jäsentilaisuuksista ja -tapahtumista tiedotetaan METROPOLISTA -jäsentiedotteessa sekä sähköpostitse.


Jyty Metropolin sponsorointi koulutuksiin ja tapahtumiin:

Mikäli olet hakeutumassa Ammattiliitto Jytyn koulutuksiin ja tapahtumiin varmista ennen ilmoittautumistasi Jyty Metropolin sponsorointi ko. tilaisuuteen ottamalla yhteyttä yhdistyksen toimistoon sähköpostitse niina.toivonen@jytyliitto.fi

Yhdistyksen hallitus päätti omavastuuksi 50€/koulutus vuodelle 2024. Koskee viikonloppukursseja kuten työhyvinvointipäiviä ja ammatillisia opintopäiviä. Sisältää kurssipaketin 2 hlön huoneessa. Mikäli osallistuja ei yövy kohteessa, emme veloita omavastuuta. 

Muiden tapahtumien osalta yhdistyksen hallitus päättää sponsoroinnin summan tapahtumakohtaisesti ja viestittää jäsenistöä sähköpostitse. 
Esim:
- Ammattiliitto Jytyn järjestämät virkistysviikonloput, kuten esim. syyspäivät
- Jyty Metropolin omat jäsentilaisuudet ja -tapahtumat

Tarkista ajankohtaiset koulutukset Jytyn koulutuskalenterista.