Liity jäseneksi!

Alla olevasta "Liity jäseneksi" - linkistä pääset helpolla tavalla liittymään meidän joukkueeseemme. Kun klikkaat linkkiä ja täytät lomaketta, etsi sieltä samalla Jyty Metropoli ry - se olemme me.

Jytyn ja tietenkin yhdistyksen jäsenenä saat mm. ansiosidonnaisen työttömyysturvan, luottamusmiehen palvelut, lainopillista neuvontaa, oikeusapua ja matkavakuutuksen ym..

Liiton jäsenetujen lisäksi yhdistyksemme tarjoaa myös omia jäsenetuja. Edunvalvontatyön lisäksi olemme aktiivinen yhdistys, joka toteuttaa jäsenilleen monipuolista virkistystoimintaa, esim. kulttuuri- ja muita tapahtumia. Tiedotamme jäsenistöämme ajankohtaisista työpaikkoihin ja työelämään liittyvistä asioista yhdistyksen, sen ammattiosastojen ja some-kanaviemme kautta.

Miksi tyytyä hyvään, kun voi saada parempaa! 
Liity Jyty Metropoliin!

YHDISTYKSEN KIITOS UUDELLE JÄSENELLE JA JÄSENHANKKIJALLE!!

Olemme uudistaneet jäsenhankintalahjaamme: 
jäsenhankkija ja uusi jäsen saavat molemmat S-ryhmän 20€ lahjakortit Jyty Metropolin kiitoksena.

Jäsenhankkkija voi olla kuka tahansa Jyty Metropolin jäsen, joka vinkkaa ja kertoo työkavereilleen Jytystä ja omasta yhdistyksestämme. Mikäli työkaverisi päättää liittyä ja täyttää sähköisen liittymislomakkeen, ilmoitathan hankkimastasi uudesta jäsenestä yhdistyksen toimistolle (niina.toivonen@jytyliitto.fi) mahdollisimman pikaisesti. Ilmoita sähköpostissa uuden jäsenen nimi niin varmistat, että tulette molemmat saamaan jäsenlahjan. Ilmoitus uudesta jäsenestä tulee tehdä toimistolle jäsenhankintavuoden aikana. Lisätietoa yhdistyksen toimistosta.

Nyt jos koskaan jäsenhankinta kannattaa!