Liity jäseneksi!

Alla olevasta "Liity jäseneksi" - linkistä pääset helpolla tavalla liittymään meidän joukkueeseemme. Kun klikkaat linkkiä ja täytät lomaketta, etsi sieltä samalla Jyty Metropoli ry - se olemme me.

Jytyn ja tietenkin yhdistyksen jäsenenä saat mm. ansiosidonnaisen työttömyysturvan, luottamusmiehen palvelut, lainopillista neuvontaa, oikeusapua ja matkavakuutuksen ym..

Liiton jäsenetujen lisäksi yhdistyksemme tarjoaa myös omia jäsenetuja. Edunvalvontatyön lisäksi olemme aktiivinen yhdistys, joka toteuttaa jäsenilleen monipuolista virkistystoimintaa, esim. kulttuuri- ja muita tapahtumia. Tiedotamme jäsenistöämme ajankohtaisista työpaikkoihin ja työelämään liittyvistä asioista yhdistyksen, sen ammattiosastojen ja some-kanaviemme kautta.

Miksi tyytyä hyvään, kun voi saada parempaa! 
Liity Jyty Metropoliin!

YHDISTYKSEN KIITOS UUDELLE JÄSENELLE JA JÄSENHANKKIJALLE!!

Jyty Metropoli haluaa antaa kiitoksensa uudelle jäsenelle ja jäsenhankkijalle. 

Jäsenhankkkija voi olla kuka tahansa Jyty metropolilainen työntekijä, joka vinkkaa ja kertoo työkavereilleen Jytystä ja omasta yhdistyksestämme. Mikäli työkaverisi päättää liittyä ja täyttää sähköisen liittymislomakkeen, sinulla on mahdollisuus valita seuraavista vaihtoehdoista toinen ja ilmoittaa siitä toimistolle. 

1. Vie uusi hankkimasi jäsen syömään ja laskuta siitä toimistoltamme kuittia vastaan 40 euroa.

tai

2. Voitte osallistua yhdessä tai erikseen kulttuuri- tai urheilutapahtumaan: ostat/ostatte lipun/liput ja laskutatte siitä kuittia vastaan 25 euroa/lippu.

Huom. jäsenetu on voimassa 6 kk liittymisestä.
Lisätietoa yhdistyksen toimistosta.