Liity jäseneksi!

Vasemmalla olevasta "liity jäseneksi" - linkistä pääset helpolla tavalla liittymään meidän joukkueeseemme.

Kun klikkaat linkkiä ja täytät lomaketta, etsi sieltä samalla Jyty Metropoli ry - se olemme me.

Jytyn ja tietenkin yhdistyksen jäsenenä saat mm. ansiosidonnaisen työttömyysturvan, luottamusmiehen palvelut, lainopillista neuvontaa, oikeusapua ja matkavakuutuksen ym..

Lisäksi meidän yhdistyksen omat paikalliset jäsenedut tulevat tuohon päälle. Kuten näiltä sivuilta tulet huomaamaan, meillä tapahtuu niin ajankohtaisten isojen asioiden ohella (mm. maakunta- ja sote-infot) myös pieniä mukavia asioita niin yhdistyksen kuin ammattiosastojenkin toimesta. Ja ei pidä unohtaa Stansvikin kesäkodin monia mahdollisuuksia.

Nyt on siis aika liittyä toimivaan Jytyn ay-joukkueeseen - tee siirtosi ja liity..

 

"VINKKI"  JÄSENEKSI TULEVALLE TAI JÄSENHANKKIJALLE!!

 

Jyty Metropolin perinne on ollut jo pitkään se, että uuden jäsenen hankkineella jäsenellämme on myös mahdollisuus pieneen "palkintoon".

Jos olet hankkimassa tai hankkinut uuden jäsen yhdistykseemme, niin sinulla on mahdollisuus toimia seuraavasti:

1. Vie uusi mahdollinen jäsen syömään ja laskuta siitä toimistoltamme kuittia vastaan 40 euroa.

tai

2. Voitte osallistua yhdessä tai erikseen kulttuuri- tai urheilutapahtumaan: ostat/ostatte lipun/liput ja laskutatte siitä kuittia vastaan 25 euroa/lippu.

tai

3. Saatte molemmat Stansvikin kesäkotiin 50 euron suuruisen voucherin/henkilö, jolla voitte maksaa osaksi kesäkodin huoneenvuokria, kartanon vuokrausta, saunaa tai muita Stansvikin kesäkodin maksuja - ei kuitenkaan ravintolan palveluja. 

 

Lisätietoa tästäkin toiminnasta yhdistyksen toimistosta tai ammattiosastojen aktiiveilta.