Ajankohtaista

Syksyinen Lappi kutsuu Sinua

 

Ammattiosasto YKSI järjestää jäsentapahtuman Ylläksellä 15-17.10.2021

 

Ota pieni irtiotto omasta arjestasi ja lähde mukaan pelkästään 100 e omavastuun hinnalla. Satasen sijoituksella itseesi, saat takuuvarmasti hauskaa seuraa, uusia kokemuksia, uutta tietoa ja pääset vaikuttamaan oman ammattiosaston toimintaan.

Ei huono diili, eihän?

Tätä on luvassa mukaan lähteville jäsenille: Lähdetään matkaan Helsingistä lentäen Rovaniemelle perjantaina 15.10.2021 klo 12.15 Rovaniemeltä matkaamme omalla bussilla Ylläkselle noin 2.5 h majoituspaikkaamme Lapland Hotel Saagaan. Lauantaina on pieni pyrähdys ajankohtaisin asioihin liittyen työelämään edunvalvonnan näkökulmasta sekä ulkoilua ja luonnosta nauttimista Yllästunturin kupeessa.

Sunnuntaina kokoustetaan ammattiosasto YKSI vuosikokous, ennen Rovaniemelle lähtöä. Rovaniemeltä lento Helsinkiin klo 18.15 Hintaan kuuluu myös ruokailut hotellilla ja retkilounas maastossa retken yhteydessä, sekä kylpylän käyttö. Erikseen tilattavat hoidot kylpylästä ei kuulu hintaan. Yövymme kahden hengen huoneissa Edestakaiset matkat lentokentälle Helsinkiin korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, kuittia vastaan. Jos Ylläs tai Rovaniemi on lähempänä kuin Helsinki, niin matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, kuittia vastaan. Voit siis tulla mukaan bussiin Rovaniemen lentokentältä tai suoraan kohteeseen Ylläkselle. Erikseen sovittavia asioista: - Liittymälennot Helsinkiin - Majoitukset lentokentän läheisyyteen

Varaa paikkasi ilmoittautumalla jasen.tapahtuma@gmail.com sunnuntaihin 6.6.2021 mennessä - nimi - osoite - puhelinnumero - tuletko mukaan Helsingistä, Rovaniemeltä vai tuletko suoraan kohteeseen - erikseen sovittavat asiat - erityisruokavalio

Paikkasi varmistuu, kun olet maksanut 100 e omavastuuosuuden yhdistyksen tilille, jonka numeron saat paluupostissa, kun olet ilmoittautunut jasen.tapahtuma@gmail.com

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on 30.

Tarkka ohjelma lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen on sitova ja peruuttaessasi osallistumisen omavastuuosuuden saat pois vain todistamalla lääkärintodistuksella olevasi kyvytön matkustamaan.

Terveisin ammattiosasto YKSI/Jyty Metropoli Ry

Yksityinen sosiaali, terveys- ja opetusala

 

 

 

 

YKSI-ammattiosaston jäsentiedote     

                                                                                                                

Tervehdys YKSI-ammattiosaston jäsenille

Vuosi on jatkunut tutuksi tulleessa tilanteessa, erilaisia rajoituksia on voimassa koronan takia. Valitettavasti rajoitukset heijastuvat ammattiosaston jäsenille suunnattuun toimintaa. Samoissa merkeissä jatketaan edelleen. Jytyliitto on linjannut, että kaikki koulutukset ja jäsentapahtumat on siirretty tai pidetään etäyhteyksien välityksellä kesäkuun loppuun asti. Samaa linjausta noudatetaan Jyty Metropolin ja ammattiosastojen toiminnassa.

Syksyn jäsenkoulutus ja vuosikokous

Seuraava kaikille jäsenille suunnattu jäsenkoulutus ja vuosikokous pidetään 15-17.10.2021 Ylläsjärvellä. 15.10 lennämme Helsingistä Rovaniemelle, josta jatketaan bussikuljetuksella Ylläsjärvelle. Lento lähtee Helsingistä 12.15 ja Ylläsjärvelle saavumme n. 15.30. Paluu sunnuntaina 17.10, paluulento Rovaniemeltä saapuu Helsinkiin 19.30. Matkan omavastuuosuus jäsenille on 100 euroa, hinta sisältää matkat, majoituksen ja ruokailut. Myös liittymämatkat kotoa Helsinkiin tai Rovaniemelle korvataan pääsääntöisesti halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet lähetetään jäsenille toukokuun puolivälissä. Tapahtumaan on varattu 30 paikkaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuosikokoukseen järjestetään osallistumismahdollisuus myös etäyhteyden välityksellä.

Kutsu ammattiosaston edustaja ”etäkahville”

Koska varsinaisia jäsentapahtumia ei nyt päästä toteuttamaan, niin haluaisimme tarjota Yksi- ammattiosaston jäsenille mahdollisuuden tutustua omaan ammattiosastoon etäyhteyden avustuksella. Ideoikaa ammattiosastoon kuuluvien työkavereidesi kanssa ”etäkahvit” esim. Teamsin välityksellä ja kutsukaa ammattiosaston edustaja mukaan. Ammattiosasto tarjoaa osallistujille pientä purtavaa/ virvokkeita noin 20 € / osallistuja. Rahat maksetaan kuitteja vastaan. Ideoikaa yhdessä ja kysykää lisätietoja ammattiosaston puheenjohtajalta, yhteystiedot tiedotteen lopussa.

Tuki työsuhdeasioissa

Tuki ja apu työsuhdeasioissa on tärkein jäsenetu jäsenille. Seuraavaksi sinulle muistutukseksi, miten toimia, mikäli tarvitset tukea ja apua työsuhdeasioissa.                                                                                                      

Mikäli työpaikallasi toimii jytyläinen luottamusmies, on luottamusmies ensisijainen henkilö, johon otetaan yhteyttä työsuhdeasioissa.                                                                                                                                           

Mikäli työpaikallasi ei ole valittuna luottamusmiestä, niin tukea ja apua saat Jyty Metropolin kautta.     

Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen asioissa ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtaja Kaisa Soiniseen puh: 050 324 2340, (kaisa.soininen@hel.fi)                                                                                                                          

Yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusten asioissa ota yhteyttä ammattiosaston puheenjohtaja Olli-Pekka Kuljuun puh: 040 828 4940 (olli-pekka.kulju@pelastakaalapset.fi).  Luottamusmies tai yhdistyksen toimijat jatkavat asiasi hoitamista yhteistyössä kanssasi. Tallenna puhelinnumerot puhelimeesi, niin löydät yhteystiedot helposti.

Lomaviikon arvonta

YKSI–ammattiosaston käytössä on jäsenetuna lomaviikko Holiday Club Saariselän lomakeskuksessa viikolla 39, viikko alkaa lauantaina 25.9.2021. Tiedot lomaviikosta ja ohje lomaviikon hakemiseen (arvontaan) kirjeen lopussa.

YKSI- ammattiosaston johtokunnan puolesta Olli-Pekka Kulju, ammattiosaston puheenjohtaja                                                                                              

040 828 4940, olli-pekka.kulju@pelastakaalapset.fi

 

 

 

Lomaviikon arvontalomake

 

YKSI–ammattiosaston käytössä on jäsenetuna lomaviikko Holiday Club Saariselän

lomakeskuksessa viikolla 39. Viikko alkaa lauantaina 25.9.2021.

 

Huoneisto on korkeatasoisesti varusteltu ja siinä on majoitustilaa yhteensä viidelle hengelle.

       Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo 17 alkaen ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 

       mennessä. Avaimet saat kylpylän vastaanotosta.

 

  Viikon hinta on YKSI Ammattiosaston jäsenille vain 300 euroa ja se laskutetaan ennen lomaviikon alkua.

 

Täytä oheinen arvontakuponki (tai  lähetä vastaavat tiedot) ja palauta se viimeistään 18.6.2021 mennessä sähköpostilla

                   henna.sotkasiira@pp.inet.fi

                  tai kirjeitse Henna Sotkasiira Karsillantie 43 A 9   01820 KLAUKKALA

 

………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

Osallistun Saariselän lomaviikon arvontaan

 

Etunimi

Sukunimi

 

Lähiosoite

 

 

Postinumero

Postitoimipaikka

 

Puhelin

Sähköposti

 

Päiväys

Allekirjoitus

 

Muistahan varata itsellesi lomaa, jos osallistut arvontaan.