Ajankohtaista

Lomaviikon arvontalomake

 

 

YKSI–ammattiosaston käytössä on jäsenetuna lomaviikko Holiday Club Saariselän

lomakeskuksessa viikolla 39. Viikko alkaa lauantaina 24.9.2022.


Huoneisto on korkeatasoisesti varusteltu ja siinä on majoitustilaa yhteensä viidelle hengelle.

       Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo 17 alkaen ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 

       mennessä. Avaimet saat kylpylän vastaanotosta.


  Viikon hinta on YKSI Ammattiosaston jäsenille vain 300 euroa ja se laskutetaan ennen lomaviikon alkua.


Täytä oheinen arvontakuponki ja palauta se viimeistään 5.6.2022 mennessä sähköpostilla

                   henna.sotkasiira@pp.inet.fi

                  tai kirjeitse Henna Sotkasiira Karsillantie 43 A 9   01820 KLAUKKALA


………………………………………………………………………………………………………..Osallistun Saariselän lomaviikon arvontaanEtunimi

Sukunimi


LähiosoitePostinumero

Postitoimipaikka


Puhelin

Sähköposti


Päiväys


Allekirjoitus


Muistahan varata itsellesi lomaa, jos osallistut arvontaan.


YKSI-ammattiosaston jäsentiedote                         

 15.02.2022

 Hei Yksi-ammattiosaston jäsenet

Tässä kirjeessä sinulle vuoden ensimmäiset terveiset omalta ammattiosastoltasi. Kovin tuntuu tylsältä mainita, että samoissa merkeissä vuosi on aloiteltu kuin edellinenkin, vuoden alkua ovat leimanneet edelleen koronatilanteesta johtuneet rajoitukset. Ammattiliitto Jyty on linjannut, että se järjestää maaliskuun loppuun asti kaikki koulutus ym. tapahtumat etänä. Onneksi nyt on kuitenkin alettu viestimään rajoitus suositusten purkamisesta kevään kuluessa.

Sopimusneuvottelut käynnistyvät

Työehtosopimusneuvottelut Yksityisellä opetus-, sosiaali- ja terveyspalvelualalla ovat alkaneet tai alkavat nyt helmikuun aikana. Vanhat sopimukset on irtisanottu ja ne päättyvät opetuksen osalta maaliskuun lopussa ja sosiaali- ja terveyspalvelualan osalta huhtikuun lopussa. Vielä tässä vaiheessa ei Jytyn neuvottelevilta edunvalvonta-asiamiehiltä ollut saatavissa ensimmäisiä terveisiä neuvottelupöydistä. Yksi- ammattiosaston johtokunta tekee aktiivista yhteistyötä liiton nimeämien sopimusneuvottelijoiden kanssa neuvottelujen ajan.

Jäsentapahtumia ja vuosikokous

Suunnitelmissa on järjestää kauden aikana kaksi jäsenille suunnattua tilaisuutta, tässä vaiheessa tiedoksi tapahtumien ajankohdat. Kesäinen jäsentapahtuma järjestetään 11–12.6.22, tilaisuuden koulutuksellisena aiheena on uusien työehtosopimusten esittely. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat huhtikuun alussa.                                                                                                                                                                         

Toinen jäsentapahtuma järjestetään lokakuussa 7-9.10.22. Ammattiliitto Jyty järjestää silloin jäsenille suunnatun risteilytapahtuman 7–8.10, risteily suuntaa Tallinnaan. Ammattiosaston vuosikokous järjestetään risteilytapahtuman päätteeksi 9.10.2022 Helsingissä. Tästäkin tapahtumasta lisätietoa myöhemmin.        Lisäksi kuluvalla kaudella halutaan tarjota jäsenille mahdollisuus järjestää pieni vapaamuotoinen jäsenilta omien Yksi-ammattiosastoon kuuluvien työkavereiden kanssa, vaikka ruokailun- tai teatterin merkeissä. Ammattiosasto tukee osallistujia 50 eurolla/ jäsen. Tilaisuuden järjestämisestä voi kysellä lisätietoja ja sopia ammattiosaston puheenjohtajan kanssa (yhteystiedot löydät kirjeen lopusta).

Lomaviikko Saariselällä                                 

Ammattiosastolla on vielä kuluvana vuonna käytössä lomaosake Holiday Club Saariselän lomakeskuksessa viikolla 39, Viikko alkaa lauantaina 25.9.2022. Viikon hinta on YKSI-ammattiosaston jäsenille vain 300 euroa ja se laskutetaan ennen lomaviikon alkua. Lomaviikko arvotaan hakijoiden kesken. Tarkemmat ohjeet lomaviikon arvontaan osallistumisesta löydät ammattiosaston kotisivuilta osoitteesta https://www.jytymetropoli.fi/ammattiosastot/yksi/ajankohtaista/  Hakemukset lomaviikkoon tulee jättää 05.06.2022 mennessä.

Johtokunnan puolesta                                                                                                                                                        Olli-Pekka Kulju                                                                                                                                                                  

puheenjohtaja, olli-pekka.kulju@jytyhallinto.fi                                                                                                            040 8284940

                     

 


YKSI-ammattiosaston jäsentiedote
22.11.2021

Hei Yksi-ammattiosaston jäsenet,

Kirjoitellessani tätä jäsentiedotetta Etelä-Suomen harmaudessa on mukava muistella ammattiosaston jäsentapahtuma- ja vuosikokousviikonloppua, joka pidettiin Ylläsjärvellä 15–17.10. Ruskan sijaan pääsimme nauttimaan Pohjoisen ensilumista, saimme tehdä luontoretken koskemattomassa hangessa ja lumisateessa tarpoen. Jälleen kerran tulin pohjoisessa ajatelleeksi sitä, miten pitkä ja laaja maa Suomi on ja miten se näkyy ammattiosastomme toiminnassa. Yksi- ammattiosasto toimii valtakunnallisena ammattiosastona ja se luo toiminnalle omat haasteensa, varsinkin kaikille jäsenille suunnatun toiminnan toteuttamisessa. Haasteista huolimatta valtakunnallinen toimintamalli on mielestäni myös ammattiosaston rikkaus, jäsentapahtumissa on saanut tutustua moniin ihmisiin eri puolilta suomea.

VUOSIKOKOUKSEN KUULUMISIA

Vuosikokouksessa käsiteltiin ammattiosastojen sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin edellisen toimikauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle toimikaudelle. Lisäksi tehtiin valinnat ammattiosaston johtokuntaan erovuoroisten tilalle, johtokunnan jäsenet löytyvät tiedotteen lopussa. Kuluvalla toimikaudella on tavoitteena järjestää muutamia alueellisia jäsentapahtumia yhden kaikille suunnatun valtakunnallisen jäsentapahtuman lisäksi. Näistä tapahtumista tiedotetaan jäsenille lähemmin alueellisesti. Lisäksi kuluvalla kaudella halutaan tarjota jäsenille mahdollisuus järjestää pieni vapaamuotoinen jäsenilta omien Yksi-ammattiosastoon kuuluvien työkavereiden kanssa, vaikka ruokailun- tai teatterin merkeissä. Ammattiosasto tukee osallistujia 50 eurolla/ jäsen. Tilaisuuden järjestämisestä voi kysellä lisätietoja ja sopia ammattiosaston puheenjohtajan kanssa (yhteystiedot löydät kirjeen lopusta).

LOMAVIIKKO PUNKAHARJULLA

Ammattiosastolla on vielä ensi vuonna käytössä lomaosake Holiday Club Punkaharjun lomakeskuksessa viikolla 12, Viikko alkaa lauantaina 19.3.2022. Holiday Club Punkaharjun täydellisesti varustellut loma-asunnot sijaitsevat kauniilla paikalla Kulennoistenjärven rannalla. Loma-asunto on kooltaan 58 m² ja siinä majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Loma-asunto on käytettävissä tulopäivänä klo 18 alkaen ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 10 mennessä. Avaimet saat lomakeskuksen vastaanotosta. Viikon hinta on YKSI-ammattiosaston jäsenille vain 300 euroa ja se laskutetaan ennen lomaviikon alkua. Lomaviikko arvotaan hakijoiden kesken. Tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumisesta löydät ammattiosaston kotisivuilta osoitteesta https://www.jytymetropoli.fi/ammattiosastot/yksi/ajankohtaista/ Hakemukset lomaviikkoon tulee jättää 15.1. 2022 mennessä.

Johtokunnan puolesta,
Olli-Pekka Kulju


Ammattiosaston johtokunta:

Olli-Pekka Kulju (Turku), puheenjohtaja, olli-pekka.kulju@jytyhallinto.fi, 040 8284940
Niina Pietilä (Helsinki), varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja nuorisovastaava
Henna Sotkasiira (Helsinki), sihteeri
Reijo Kettunen (Kuopio), johtokunnan jäsen
Janne Kylmämaa (Ylläsjärvi), johtokunnan jäsen
Päivi Bragge (Imatra), johtokunnan jäsen
Päivi Kari (Helsinki), johtokunnan jäsen
Eija Vanhanen (Helsinki), johtokunnan jäsen
Minna Lindfors (Espoo), johtokunnan jäsen
YKSI-ammattiosaston jäsentiedote     

                                                                         

Tervehdys YKSI-ammattiosaston jäsenille

Kutsu ammattiosaston edustaja ”etäkahville”

Koska varsinaisia jäsentapahtumia ei nyt päästä toteuttamaan, niin haluaisimme tarjota Yksi- ammattiosaston jäsenille mahdollisuuden tutustua omaan ammattiosastoon etäyhteyden avustuksella. Ideoikaa ammattiosastoon kuuluvien työkavereidesi kanssa ”etäkahvit” esim. Teamsin välityksellä ja kutsukaa ammattiosaston edustaja mukaan. Ammattiosasto tarjoaa osallistujille pientä purtavaa/ virvokkeita noin 20 € / osallistuja. Rahat maksetaan kuitteja vastaan. Ideoikaa yhdessä ja kysykää lisätietoja ammattiosaston puheenjohtajalta, yhteystiedot tiedotteen lopussa.

Tuki työsuhdeasioissa

Tuki ja apu työsuhdeasioissa on tärkein jäsenetu jäsenille. Seuraavaksi sinulle muistutukseksi, miten toimia, mikäli tarvitset tukea ja apua työsuhdeasioissa.                                                                                                      

Mikäli työpaikallasi toimii jytyläinen luottamusmies, on luottamusmies ensisijainen henkilö, johon otetaan yhteyttä työsuhdeasioissa.                                                                                              

Mikäli työpaikallasi ei ole valittuna luottamusmiestä, niin tukea ja apua saat Jyty Metropolin kautta.     

Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen asioissa ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtaja Kaisa Soiniseen puh: 050 324 2340, (kaisa.soininen@hel.fi)                                                                                                                          

Yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusten asioissa ota yhteyttä ammattiosaston puheenjohtaja Olli-Pekka Kuljuun puh: 040 828 4940 (olli-pekka.kulju@pelastakaalapset.fi).  Luottamusmies tai yhdistyksen toimijat jatkavat asiasi hoitamista yhteistyössä kanssasi. Tallenna puhelinnumerot puhelimeesi, niin löydät yhteystiedot helposti.


YKSI- ammattiosaston johtokunnan puolesta Olli-Pekka Kulju, ammattiosaston puheenjohtaja                                                                                              

040 828 4940, olli-pekka.kulju@pelastakaalapset.fi