Ajankohtaista

Yhdistyksen ajankohtaista

 

100v-juhlavuotemme on jo edennyt ja seuraava tapahtumamme kaikille jäsenillemme tarkoitetettu "iltamat"  on lauantaina 7.9 Stansvikissa.

Huhtikuussa yhdistyksen aktiivit kokoontuivat "Haikko3"-seminaariinsa Stansvikiin miettimään yhdistyksen strategioita tulevaisuuteen. Aiheen teki erittäin ajankohtaiseksi kaatumut sote-ja maakuntauudistus, jota varten olimme luoneet jo aika pitkälle menneet strategiset ja myös organisatoriset tavoitteet.

Isoimpina haasteina ovat edelleen jäsenhankinta ja edunvalvontatoiminnan parantaminen ja sen tasalaatuisuuden varmistaminen.

Ammattiosastot jatkavat toimintaansa myös ja järjestävät erilaisia matalan kynnyksen juttuja - niihin kannattaa osallistua.

Kesäaikaan toiminta hiljentyy, mutta syksyllä on taas tapahtumia, joista yksi tärkeimpiä ovat ammattiosastojen vuosikokoukset lokakuussa - niihin kannattaaa osallistua > vain siten voi vaikuttaa omiin asioihinsa..

Ole siis aktiivinen niin omissa asioissa kuin uusien jäsenien hankinnassa - kannattaa myös käydä kurkkaamassa Liity-sivustoltamme vaikkapa jäsenhankkijan kannustimia..

 

Liiton ajankohtaista ja uutiset

SEURAA LIITTOA

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsentiedotteet