Ajankohtaista

Puheenjohtajalta Vappuviikon kuulumisia 28.4.

 

Koronan aiheuttamat poikkeusolot jatkuvat myös Jyty Metropolin toiminnoissa. Jäsentilaisuutemme on peruutettu koko kevään ajalta ja yhdistyksen ammattiosastojen aktiivitoimijat kääntävät katseensa jo tulevaan syksyn toimintojen suunnitteluun. Yhdistys ja sen kymmenen ammattiosastoa tulevat järjestämään jäsenilleen toimintoja heti, kun se on vain mahdollista. Otamme mielellämme jäsentoiminnan saralta ehdotuksiasi ja toiveitasi vastaan, joten olethan yhteydessä oman ammattiosastosi johtokunnan jäseniin. Heidän yhteystietonsa löydät näiden sivustojen "Ammattiosastot" -kohdasta.

Stasvikin kesäkodin alue on mainio viikonlopun päiväretkikohde. Tutustu alueeseen ja sen historiaan nettisivujemme "Stansvikin kesäkoti" -sivuilta, joissa kerrotaan myös vuokrattavista huviloistamme. Alueen Ravintola Stansvik palvelee asiakkaita take-away -periaatteella viikonloppuisin. Lisätietoa saat ravintolan FB-sivuilta.

Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala on antanut kvtes-neuvotteluosapuolille sovintoesityksen maanantaina 27.4. Jytyn ylimääräinen liittovaltuusto tulee käsittelemään sopimuksen sisältöä ja tekemään päätöksensä sen hyväksymisestä Vappuaattona 30.4. klo 8 alkaen.

Kunta-alan sovintoesitykseen vastauksia odotetaan 30.4. mennessä

 

Nuorisovastaavan terveiset

 

Tervehdys jyty metropolin alle 37 vuotiaat jäsenet!
 

Nuorisotoiminta on ollut nyt hiljaista koronan takia ja rajoitukset jatkuvat ainakin toukokuun ajan ja ehkä enemmän, sitä emme vielä tiedä.

Olemme päätyneet siihen tulokseen, koska emme voi ennustaa pandemian kestoa, niin aloitamme tässä vaiheessa kesätauon ja jatkamme toimintaa elokuussa, jos tilanteet sen sallivat.

Paljon on jäänyt tekemättä ja järjestämättä,mutta yritetään paikata tämä kevät, syksyn ja pikkujoulujen aikana.

Joten tässä vaiheessa toivotan kaikille hyvää kesää ja pysykää terveinä!

Jos teillä tulee ideoita mieleen mitä teemme, niin tuokaa ne nuorisovastaaville tiedoksi niin rykäistään toiminta reippaasti käyntiin, kun lomat on vietetty.

Kevät terveisin: 

Nuorisovastaava: Jaakko Perttunen

Jäsentiedote 13.3.2020:

 

Koronavirusepidemian etenemisen vuoksi niin työnantajat kuin muutkin yhteisöt ovat tehneet toimintalinjauksia. Epidemian laajenemisen estämisen ja haittojen minimoinnin vuoksi liittohallituksemme on linjannut, että Jytyn jäsentilaisuudet on peruttu ainakin 30.4. saakka. Yhdistyksemme noudattaa myös tätä linjausta. Mikäli olet ilmoittautunut liiton tai yhdistyksen tilaisuuksiin ko. aikana, tulet saamaan peruutuksen lähiaikoina järjestävältä taholta.

Epidemiasta huolimatta yhdistyksen edunvalvontatyötä jatketaan niin normaalisti kuin mahdollista!

Liitto on informoinut kunta- ja yksityissektorilla työskenteleviä jäseniä koronaviruksen vaikutuksista työhön, tässä linkit tiedotteisiin:
https://www.jytyliitto.fi/fi/ajankohtaista/tiedotteet/Sivut/koronaviruksen-vaikutukset-tyohon.aspx
https://www.jytyliitto.fi/fi/ajankohtaista/tiedotteet/Sivut/-koronaviruksen-vaikutukset-tyohon-yksityisilla-aloilla.aspx

Seuratkaa myös työnantajakohtaisia ohjeita sekä THL:n ohjeistusta (https://thl.fi/fi/).

Kaikesta huolimatta toivotamme sinulle jäsen, aurinkoista viikonloppua - pysytään terveinä!

Ystävällisin terveisin,
Pj Kaisa ja jäsenpalvelusihteeri Niina

 

Liiton ajankohtaista ja uutiset

SEURAA LIITTOA

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsentiedotteet