Ajankohtaista

 

Hei kaikki Jyty Metropolin alle 37-vuotiaat nuoret jäsenet!

Olen Jaakko Perttunen yhdistyksemme uusi nuorisovastaava, vaikutan yhdistys toiminnassa pääosin Vantaalla, olen Vantaan kaupungilla töissä kuorma-autonkuljettajana ja toimin maankäytön alakohtaisena luottamusmiehenä, olen Vantaan ammattiosastossa varapuheenjohtaja, sekä Vantaan ammattiosaston nuorisovastaava.

Olen kiinnostunut kehittämään yhdistystoimintaa ja saamaan lisää nuoria järjestäytymään ammattiliittoon, koska meillä on luontaista eläköitymistä edessä ja tarvitsemme jäseniä sekä aktiiveja tulevaisuudessakin vaikuttamaan.

Joten nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan jo hyvään porukkaan mikä meillä on ja kasvattamaan sitä entisestään! Kokoonnumme aika ajoin ja kehitämme toimintaamme, joten jos tykkäät keilaamisesta, karting ajosta, mukavasta illasta yhdessä vaikka ruokailun lomassa edunvalvontaa unohtamatta, on sinulla oiva tilaisuus tulla mukaan. Kaikki tämä kuuluu myös jäsenyytesi etuihin muiden etujen lisäksi, joten jos vähänkin tunnet intoa niin tule vain rohkeasti mukaan toimintaan.

Seuraa kotisivuja ja sähköpostiasi sieltä löytyy päivämääriä koska kokoonnumme.

Tietysti muista myös käydä päivittämässä yhteystietosi Jässärissä, että ne ovat ajantasalla!!!

Mukavaa vuoden alkua toivottaa nuorisovastaava: Jaakko Perttunen

 

Vuodenvaihteen puheenjohtajavaihdos

 

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Jussi Ruokonen siirtyi vuodenvaihteessa takavasemmalle yhdistyksen johdosta, mutta ei vielä kuitenkaan kokonaan vapaaherraksi.

Uutena puheenjohtajana aloitti Kaisa Soininen, joka on toiminut Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla jytyläisenä pääluottamusmiehenä sekä yhdistyksen hallitusaktiivina. Kaisa tulee jatkamaan Jussin esimerkkiä seuraten jäsenistön edunvalvonnan varmistajana yhdessä Metropolin luottamusmies- ja työsuojelutoimijoiden sekä ammattiosastotoimijoiden kanssa.

 

 

 

Jussi sulki uuden vuoden aattona työhuoneensa oven viimeistä päivää puheenjohtajana.

Yhdistyksen ajankohtaista

 

100v-juhlavuotemme on jo edennyt loppupuolelle vuotta ja juhlat on juhlittu. Tästä eteenpäin tuleekin taas arki vastaan ja niinhän se pitääkin olla.

Lokakuun aikana ammattiosastomme kokoontuvat vuosikokouksiinsa valitsemaan johtokuntiaan, tekemään toimintasuunnitelmiaan ja valitsemaan myös ehdokkaita yhdistyksen hallintoon. Vuosikokoukset ovat tilaisuuksia, missä kuulee ajankohtaisia asioita ja pääsee oikeasti vaikuttamaan mitä ammattiosastot tulevalla kaudella tekevät. Vain osallistumalla voit vaikuttaa, joten ilmoittaudu mukaan !!

Ole siis aktiivinen niin omissa asioissa, vuosikokouksiin ja toimintaan osallistumisessa kuin uusien jäsenien hankinnassa - kannattaa myös käydä kurkkaamassa Liity-sivustoltamme vaikkapa jäsenhankkijan kannustimia..

 

Liiton ajankohtaista ja uutiset

SEURAA LIITTOA

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsentiedotteet