Ajankohtaista

Yhdistyksen ajankohtaista

 

Yhdistyksemme varsinainen kokous pidettiin 1.11 ja siinä valittiin tulevan vuoden valtuusto ja sille puheenjohtaja, Liisa Paavola.

Valtuusto kokoontuu 4.12 ja se valitsee ammattiosastojen vuosikokousten esityksestä mm. yhdistyksen hallituksen ensi vuodeksi sekä tekee ensi vuoden toimintasuunnitelmsan.

Ensi vuosihan on yhdistyksemme 100-vuotisjuhlavuosi ja silloin tapahtuu monia asioita teeman ympärillä. Ensimmäisenä huomaatte kaikki "juhlavuoden allakasta", joka kaikille tänä vuonna jaetaan. Samalla se on historiamme viimeinen almanakka - mekin siirrymme nyt sitten digi- ja someaikaan.

Ensi vuonna juhlistamme syntypäiväämme 25.2 kutsuvierastilaisuudella Helsingin kaupungintalon juhlasalissa. Toukokuussa ja syyskuussa järjestämme juhlat jäsenistöllemme, keväällä perheteemalla ja syyskuussa "aikuisille".

Ammattiosastot ja yhdistyskin järjestää monia juttuja, seuraa tiedotteita, faceamme sekä tapahtumakalenteria tuosta vierestä, niin pääset osallistumaan myös konkreettisestikin yhdistyksemme toimintaan.

Vain osallistumalla voit vaikuttaa!!

 

Liiton ajankohtaista ja uutiset

SEURAA LIITTOA

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsentiedotteet