Ajankohtaista

Kuvassa järjestyksessä: Jaakko Perttunen (yhdistyksen nuorisovastaava, VANTAA), Toni Ohvo (HUS), Heidi Kontturi (HELKO), Lauri Salo (KYMPPI), Ville Martikainen (KUVA). Kuvasta puuttuu: Pipsa Hartikainen (HAL), Susanna Virtanen (KASKO), Niina Pietilä (yhdistyksen varanuorisovastaava, TYST)

 

Tervehdys jyty metropolin nuoret jäsenet!

Kevät on kovaa vauhtia tulossa ja toiminta on kasvamassa samaa tahtia, meillä oli 10.2.2020 tapaaminen Metropolin ammattiosastojen nuorisovastaavien kanssa ja saimme toimintaa kasaan ja myös suunnitelmia loppukeväälle ja alkusyksyyn.

Maaliskuulle olisi yksi tapahtuma tiedossa, johon voi ottaa työkaverin mukaan, joka ei ole jäsen. Tästä tulossa viestiä maaliskuun alkuun mennessä.

Kysely teille nuorille ollaan myös tekemässä, jotta saisimme isomman kuvan, mitä mahdollisesti toiminnalta halutaan. Muistakaa vastailla kyselyyn, kun se tulee! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan leffalippupaketti!

Jyty Metropolin varanuorisovastaavaksi valittiin TYSTin Niina Pietilä!

Olkaa ihmeessä yhteydessä, jos haluatte kertoa ideoita tai saada lisätietoa nuorisotoiminnasta, yhteystiedot päivittyy lähiaikoina kotisivuille!

Seuraava tapaaminen meillä on huhtikuussa, joten siihen asti seuratkaa kotisivuja ja sähköposteja!

Muistakaa käydä päivittämässä Jässärissä yhteystiedot!

Mukavaa kevään odotusta!

Nuorisovastaava: Jaakko Perttunen

 

Vuodenvaihteen puheenjohtajavaihdos

 

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Jussi Ruokonen siirtyi vuodenvaihteessa takavasemmalle yhdistyksen johdosta, mutta ei vielä kuitenkaan kokonaan vapaaherraksi.

Uutena puheenjohtajana aloitti Kaisa Soininen, joka on toiminut Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla jytyläisenä pääluottamusmiehenä sekä yhdistyksen hallitusaktiivina. Kaisa tulee jatkamaan Jussin esimerkkiä seuraten jäsenistön edunvalvonnan varmistajana yhdessä Metropolin luottamusmies- ja työsuojelutoimijoiden sekä ammattiosastotoimijoiden kanssa.

 

 

 

Jussi sulki uuden vuoden aattona työhuoneensa oven viimeistä päivää puheenjohtajana.

Yhdistyksen ajankohtaista

 

100v-juhlavuotemme on jo edennyt loppupuolelle vuotta ja juhlat on juhlittu. Tästä eteenpäin tuleekin taas arki vastaan ja niinhän se pitääkin olla.

Lokakuun aikana ammattiosastomme kokoontuvat vuosikokouksiinsa valitsemaan johtokuntiaan, tekemään toimintasuunnitelmiaan ja valitsemaan myös ehdokkaita yhdistyksen hallintoon. Vuosikokoukset ovat tilaisuuksia, missä kuulee ajankohtaisia asioita ja pääsee oikeasti vaikuttamaan mitä ammattiosastot tulevalla kaudella tekevät. Vain osallistumalla voit vaikuttaa, joten ilmoittaudu mukaan !!

Ole siis aktiivinen niin omissa asioissa, vuosikokouksiin ja toimintaan osallistumisessa kuin uusien jäsenien hankinnassa - kannattaa myös käydä kurkkaamassa Liity-sivustoltamme vaikkapa jäsenhankkijan kannustimia..

 

Liiton ajankohtaista ja uutiset

SEURAA LIITTOA

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsentiedotteet