Stansvikin kesäkoti

Jyty Metropoli ry:llä on jäsentensä käytössä Stansvikin kesäkoti Laajasalossa.

Alueella sijaitsevat Stansvikin kartano, huvilat, mökkikylät ja saunat sekä luonnonkauniit maisemat merellisessä ympäristössä

Laajasalossa sijaitsevan alueen rakennuksineen omistaa Helsingin kaupunki. Jyty Metropolilla on alueeseen hallintaoikeus.

Alueella on vuokrattavana erilaisiin juhla- yms. tilaisuuksiin mm. kartano ja ravintola sekä rantasauna kylpypaljuineen.

Yhdistyksen ja liiton jäsenistö voi vuokrata kesäkodin alueelta huoneita kesäkuukausien aikana. Huomioithan, että vuokrattavat kohteet ovat retkeilymajatasoisia. Suurimmassa osassa kohteista wc:t ja suihkut sijaitsevat läheisissä huoltorakennuksissa, mutta muutamissa kohteissa on käytettävissä oleva sisävessa ja suihku.

 

Stansvikin vuokraustoiminta koskee kaikkia Jytyn jäseniä.
Hinnastosta löytyy Jyty Metropolin jäsenten hinnaston lisäksi oma hinnastonsa muille jytyläisille jäsenille.

HUOMIO! Olemme joutuneet huomioimaan koronasta johtuvat reunaehdot liittyen kartanon ja saunatilojen turvalliseen vuokraukseen. Listahinnaston lisäksi vuokraajilta peritään koronasiivouslisä, joka on 100 euroa. Tämä lisämaksu on voimassa toistaiseksi. Hinta lisätään suoraan laskulle.

 

Jyty Metropoli ry:n toimistosta, niina.karonen@jytyliitto.fi, 050 3423217 voi tiedustella tilojen käytöstä, vuokrauksesta ja hinnoista.

Erityisesti kartanoa ja saunaa vuokrataan myös ulkopuoliseen käyttöön.

Huom. Jytyn jäsenkortilla saa ravintolan ruokailuista 10%:n alennuksen.